Redesign

Met kennis van de laatste internettechnieken en veranderingen op het gebied van web-standaarden kunnen wij u helpen met het verbeteren (optimaliseren) of vernieuwen (redesign) van verouderde webapplicaties. Bij het vernieuwen van een applicatie wordt veelal een compleet nieuwe applicatie en ontwerp gerealiseerd op basis van de reeds bestaande functionaliteit en data.

Geen SEO waardes verloren met een 301 redirect plan

Wanneer u een nieuwe website wilt (laten) bouwen is het belangrijk dat de website op zo’n manier wordt omgezet dat de opgebouwde SEO (zoekmachine) waardes behouden worden. Wij besteden veel aandacht aan het goed overzetten van gegevens naar een nieuwe applicatie, zodat deze goed geïndexeerd blijven in zoekmachines en zoeken naar oplossingen en mogelijkheden voor het toevoegen van nieuwe functionaliteit ten behoeve van het verder optimaliseren van de nieuwe applicatie en uw wensen. Met behulp van 301 redirects worden bezoekers doorgestuurd naar uw nieuwe website URL met behoud van de tot dan behaalde SEO score en zoekmachine ranking.

Redesign oplossingen altijd binnen uw budget

Onetoweb biedt redesign oplossingen aan binnen uw budget. Wij hanteren vaste prijzen zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Marco ter Horst • Brug Media

Voor onze 7 nieuwswebsites waren we op zoek naar een partner die onze eigen systemen kon koppelen aan nieuwe websites. Op deze manier kunnen we nog actueler inspelen op de gebeurtenissen in de regio en onze lezers voorzien van het laatste nieuws. In Onetoweb hebben we hierin een degelijke en goede partner gevonden die met ons meedenkt in het optimaliseren van de nieuwswebsites en de systemen.

Naast de nieuwe websites hebben we nu een doordacht nieuwsplatform wat uitgebreider en makkelijker is dan we in eerste instantie hadden verwacht. Daarnaast ontwikkelen we continu door en zoeken we samen met Onetoweb naar nieuwe mogelijkheden.

Copyright© Onetoweb 2019 | Alle rechten voorbehouden

Vormgeving, puur!fct