Redesign

Met kennis van de laatste internettechnieken en veranderingen op het gebied van web-standaarden kunnen wij u helpen met het verbeteren (optimaliseren) of vernieuwen (redesign) van verouderde webapplicaties. Bij het vernieuwen van een applicatie wordt veelal een compleet nieuwe applicatie en ontwerp gerealiseerd op basis van de reeds bestaande functionaliteit en data.

Geen SEO waardes verloren met een 301 redirect plan

Wanneer u een nieuwe website wilt (laten) bouwen is het belangrijk dat de website op zo’n manier wordt omgezet dat de opgebouwde SEO (zoekmachine) waardes behouden worden. Wij besteden veel aandacht aan het goed overzetten van gegevens naar een nieuwe applicatie, zodat deze goed geïndexeerd blijven in zoekmachines en zoeken naar oplossingen en mogelijkheden voor het toevoegen van nieuwe functionaliteit ten behoeve van het verder optimaliseren van de nieuwe applicatie en uw wensen. Met behulp van 301 redirects worden bezoekers doorgestuurd naar uw nieuwe website URL met behoud van de tot dan behaalde SEO score en zoekmachine ranking.

Redesign oplossingen altijd binnen uw budget

Onetoweb biedt redesign oplossingen aan binnen uw budget. Wij hanteren vaste prijzen zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Mark Veldman • Directeur GorillaGrip BV

We willen met ons merk GorillaGrip een Europese speler worden op de fitnessmarkt.

Om onze merknaam te ondersteunen waren we op zoek naar een goed werkende webshop met relatief eenvoudige instellingsmogelijkheden en oplossingen. In de webshop van onetoweb hebben we meer dan dat gevonden. Een zeer professionele webshop met goede oplossingen. Aangepast aan onze wensen en stijl. Daarnaast ook nog eens een heel leuk team dat ons verder helpt dan we vooraf hadden kunnen bedenken! Nu is onze webshop al 2-talig en bevat het goede SEO teksten.

Uitermate tevreden over de manier van werken en gang van zaken bij Onetoweb!

Copyright© Onetoweb 2019 | Alle rechten voorbehouden

Vormgeving, puur!fct