Redesign

De technische ontwikkelingen van websites gaan razendsnel! Het design van een website, applicatie of webshop kan al na enkele jaren, en soms zelfs korter, al niet meer volstaan aan de verwachtingen van uzelf als ondernemer of die van uw doelgroep.
Daarnaast is het ook mogelijk dat in de afgelopen periode de technieken sterk zijn vernieuwd of dat nu blijkt dat de indeling van de website niet geheel gebruiksvriendelijk is. Een zogeheten redesign kan dan de oplossing bieden!

Wat is een redesign?

Bij een redesign wordt de vormgeving, indeling of elementen van een website, applicatie of webshop aangepast of compleet vernieuwd. Dit kan resulteren in misschien kleine aanpassingen in kleuren of grafische opmaak maar ook een volledig nieuw ontwerp kan wenselijk zijn. Vooraf bespreken wij met u wat het doel kan zijn om een redesign te overwegen.

Enkele doelen kunnen zijn;

  • Verhogen van bezoekersaantallen of bezoeksduur
  • Betere of gerichtere offerte aanvragen
  • Het navigeren in een website of applicatie duidelijker of logischer maken zodat de bezoeker sneller de informatie kan raadplegen waarnaar hij op zoek is
  • Het vereenvoudigen van een bestelproces in een webshop waardoor een klant sneller kan afrekenen (conversieverhoging)

Bij een redesign blijft doorgaans de huidige website of applicatie inhoudelijk bestaan. Wij ontwerpen en programmeren dan volgens de nieuwste technieken en bestaande data en functionaliteiten.

Hoe gaan wij aan de slag?

Samen met u gaan wij inventariseren wat u graag wilt behouden of wat u mooi vindt aan de huidige website maar bovenal wat werkt! In combinatie met de gestelde doelen zullen wij vervolgens een eerste opzet uitwerken van het nieuwe design.

Gaat de vindbaarheid in Google dan niet verloren?

De huidige webshop of website is al geïndexeerd door zoekmachines. Bestaande pagina’s, en daarmee de URL’s, hebben al een positie in de zoekresultaten vergaard die wij natuurlijk niet verloren willen laten gaan.

Lees meer over SEO en vindbaar in Google

Wij besteden veel aandacht aan het goed overzetten van data naar een nieuwe applicatie zodat deze goed geïndexeerd blijven in zoekmachines zoals Google en Bing. Uiteraard zoeken wij naar oplossingen en mogelijkheden voor het toevoegen van nieuwe functionaliteit ten behoeve van het verder optimaliseren van de nieuwe applicatie en uw wensen.
Met behulp van bijvoorbeeld 301 redirects worden bezoekers doorgestuurd naar uw nieuwe website URL met behoud van de tot dan behaalde SEO score en zoekmachine ranking.

Nieuw design binnen uw budget

Het is vanzelfsprekend dat wij rekening houden met uw budget en wensen. Onetoweb biedt redesign oplossingen die hier in passen. Doordat wij vaste prijzen hanteren weet u vooraf wat de kosten zijn zodat u achteraf niet voor financiële verrassingen komt te staan.

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Bianca Levering • Evolution Motorsport

De duidelijkheid waarmee Onetoweb offreerde zonder inside termen, zonder prijsmodulen met vage rekensommen waarin tijd een grote variabele was, overtuigde ook. Onetoweb bood een goed & bondig plan met een duidelijke prijsindicatie.

Een brei van termen & astronomische bedragen met ondoorzichtige calculaties doet een leek soms duizelen en angstig besluiten dan maar de huidige site te updaten in plaats van voor nieuw gaan. Onetoweb bood ons helderheid.

Copyright© Onetoweb 2024 | Alle rechten voorbehouden