Redesign

Met kennis van de laatste internettechnieken en veranderingen op het gebied van web-standaarden kunnen wij u helpen met het verbeteren (optimaliseren) of vernieuwen (redesign) van verouderde webapplicaties. Bij het vernieuwen van een applicatie wordt veelal een compleet nieuwe applicatie en ontwerp gerealiseerd op basis van de reeds bestaande functionaliteit en data.

Geen SEO waardes verloren met een 301 redirect plan

Wanneer u een nieuwe website wilt (laten) bouwen is het belangrijk dat de website op zo’n manier wordt omgezet dat de opgebouwde SEO (zoekmachine) waardes behouden worden. Wij besteden veel aandacht aan het goed overzetten van gegevens naar een nieuwe applicatie, zodat deze goed geïndexeerd blijven in zoekmachines en zoeken naar oplossingen en mogelijkheden voor het toevoegen van nieuwe functionaliteit ten behoeve van het verder optimaliseren van de nieuwe applicatie en uw wensen. Met behulp van 301 redirects worden bezoekers doorgestuurd naar uw nieuwe website URL met behoud van de tot dan behaalde SEO score en zoekmachine ranking.

Redesign oplossingen altijd binnen uw budget

Onetoweb biedt redesign oplossingen aan binnen uw budget. Wij hanteren vaste prijzen zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Tony van Tinteren • Mediaconnexion

Voor ons is Onetoweb een prettige partij om mee samen te werken als het gaat om het bouwen van websites. Zij bieden extra capaciteit als wij die nodig hebben voor onze klanten.

Het team is solide en vakbekwaam. Dat maakt het voor ons makkelijk om duidelijk en helder de opdracht af te stemmen. Onetoweb heeft ons ruimschoots bewezen een betrouwbare partner te zijn.

Copyright© Onetoweb 2019 | Alle rechten voorbehouden

Vormgeving, puur!fct