SEO (zoekmachine optimalisatie)

De meeste bezoekers komen op uw website terecht via een zoekmachine. Een website komt echter niet zomaar in de zoekresultaten van een zoekmachine naar boven. De afgelopen jaren is er veel veranderd op het gebied van SEO indexatie en verificatie.

Het belang van SEO

Zoekmachine optimalisatie, ook wel bekend als SEO (Search Engine Optimization) is vandaag de dag één van de belangrijkste succesfactoren van een website. Iedereen zoekt tegenwoordig via Google en om hoog in de zoekresultaten van Google te scoren, is het belangrijk dat Google kan indexeren wat u doet, wat u biedt en voor wie.

Onetoweb zorgt ervoor dat u gevonden wordt!

Onetoweb voorziet uw website van een zogeheten Site Verification Script, zodat Google uw website betrouwbaar acht en zichtbaar maakt. Voor een goede indexering van de zoekmachines worden de bijbehorende technische zaken ingericht. Om hoog in de Google rankings voor te komen en zo gevonden te worden door uw klanten is het belangrijk dat uw website beschikt over de juiste keywords, URL’s, title’s en tags. Onetoweb heeft nauwe banden met SEO-professionals en kan een zoekwoorden onderzoek uit laten voeren en content verzorgen dat SEO-vriendelijk is, zodat u zeker weet dat potentiële klanten u straks zullen vinden.

Tony van Tinteren • Mediaconnexion

Voor ons is Onetoweb een prettige partij om mee samen te werken als het gaat om het bouwen van websites. Zij bieden extra capaciteit als wij die nodig hebben voor onze klanten.

Het team is solide en vakbekwaam. Dat maakt het voor ons makkelijk om duidelijk en helder de opdracht af te stemmen. Onetoweb heeft ons ruimschoots bewezen een betrouwbare partner te zijn.

Copyright© Onetoweb 2018 | Alle rechten voorbehouden

Vormgeving, puur!fct