SEO (zoekmachine optimalisatie)

De meeste bezoekers komen op uw website terecht via een zoekmachine. Een website komt echter niet zomaar in de zoekresultaten van een zoekmachine naar boven. De afgelopen jaren is er veel veranderd op het gebied van SEO indexatie en verificatie.

Het belang van SEO

Zoekmachine optimalisatie, ook wel bekend als SEO (Search Engine Optimization) is vandaag de dag één van de belangrijkste succesfactoren van een website. Iedereen zoekt tegenwoordig via Google en om hoog in de zoekresultaten van Google te scoren, is het belangrijk dat Google kan indexeren wat u doet, wat u biedt en voor wie.

Onetoweb zorgt ervoor dat u gevonden wordt!

Onetoweb voorziet uw website van een zogeheten Site Verification Script, zodat Google uw website betrouwbaar acht en zichtbaar maakt. Voor een goede indexering van de zoekmachines worden de bijbehorende technische zaken ingericht. Om hoog in de Google rankings voor te komen en zo gevonden te worden door uw klanten is het belangrijk dat uw website beschikt over de juiste keywords, URL’s, title’s en tags. Onetoweb heeft nauwe banden met SEO-professionals en kan een zoekwoorden onderzoek uit laten voeren en content verzorgen dat SEO-vriendelijk is, zodat u zeker weet dat potentiële klanten u straks zullen vinden.

Mark Veldman • Directeur GorillaGrip BV

We willen met ons merk GorillaGrip een Europese speler worden op de fitnessmarkt.

Om onze merknaam te ondersteunen waren we op zoek naar een goed werkende webshop met relatief eenvoudige instellingsmogelijkheden en oplossingen. In de webshop van onetoweb hebben we meer dan dat gevonden. Een zeer professionele webshop met goede oplossingen. Aangepast aan onze wensen en stijl. Daarnaast ook nog eens een heel leuk team dat ons verder helpt dan we vooraf hadden kunnen bedenken! Nu is onze webshop al 2-talig en bevat het goede SEO teksten.

Uitermate tevreden over de manier van werken en gang van zaken bij Onetoweb!

Copyright© Onetoweb 2019 | Alle rechten voorbehouden

Vormgeving, puur!fct