Webdesign en vormgeving

De uitstraling van uw webpagina is zeer belangrijk; niet alleen om de boodschap van uw bedrijf of dienst uit te dragen, maar ook voor de herkenbaarheid van uw bedrijf of dienst bij uw klanten. Onetoweb heeft veel ervaring met het omzetten van een webdesign naar een gebruiksvriendelijke website, waarbij het originele ontwerp zo goed mogelijk wordt geïmplementeerd.

Van strategie naar webdesign

Een goede webpagina voldoet aan de kwalificaties van de uitgestippelde strategie. Wij helpen u graag bij het vertalen van uw strategie naar een webdesign dat werkt, waarbij uw doelgroep(en) en de bezoekers centraal staan. Wij denken proactief mee en gebruiken onze kennis om de functionaliteit af te stemmen met uw communicatie voor een maximaal rendement voor uw onderneming en een goede gebruikerservaring voor uw bezoekers en klanten. U kunt hierbij ook denken aan het verbeteren van een bestaand ontwerp (redesign) of het ontwerpen van een nieuwe webomgeving.

Van webdesign naar online product

Wanneer de ontwerpfase is afgerond volgt de ontwikkelingsfase. Tijdens de ontwikkelingsfase worden alle gewenste functionaliteiten van uw website geïmplementeerd. Bij Onetoweb proberen we altijd de functionaliteit en het design met elkaar te integreren; ook wanneer we zelf niet verantwoordelijk zijn voor het ontwerp of de vormgeving. Onetoweb werkt veel samen met ontwerp- en reclamebureaus om de technische aspecten van een webdesign in te richten.

Bianca Levering • Evolution Motorsport

De duidelijkheid waarmee Onetoweb offreerde zonder inside termen, zonder prijsmodulen met vage rekensommen waarin tijd een grote variabele was, overtuigde ook. Onetoweb bood een goed & bondig plan met een duidelijke prijsindicatie.

Een brei van termen & astronomische bedragen met ondoorzichtige calculaties doet een leek soms duizelen en angstig besluiten dan maar de huidige site te updaten in plaats van voor nieuw gaan. Onetoweb bood ons helderheid.

Copyright© Onetoweb 2019 | Alle rechten voorbehouden

Vormgeving, puur!fct