B.Extra

B.Extra is een webshop gespecialiseerd in sportkleding, en met name sportshorts en broeken, wat goed moet presteren onder extreme omstandigheden zoals tijdens CrossFit.

Door lange levertijden, hoge tarieven voor het retourneren van sportkleding en bijkomende invoerrechten vanuit het buitenland is B.Extra ontstaan om de vraag vanuit de markt beter te beantwoorden.
De sportshorts zijn naar een eigen ontwerp en voldoen aan eisen zoals ultiem comfort, uitstekende draagbaarheid en een fantastische fit. Producteigenschappen die van essentieel belang zijn tijdens het uitoefenen van intensieve sporten zoals CrossFit. En uiteraard zien ze er ook nog eens prachtig uit!

Het ontstaan van de samenwerking

Om de bijzondere sportshorts online te vermarkten is B.Extra, door een aanbeveling van een reeds bestaande klant, samen met ons gaan inventariseren op welke wijze de nieuw te ontwikkelen webshop tot stand moest komen. Dit traject zijn wij van A to Z gestart door het verzorgen van onder andere een clean maar doeltreffend design en een eenvoudig te beheren webshop die voldoet aan de laatste technische eisen en normen.

Wij bouwen webshops!

Van design tot webshop voor desktop én mobiel

Het product moest voor zichzelf spreken maar wel eenvoudig te bestellen zijn. Door het strak vormgegeven design en gebruiksvriendelijk bestelsysteem is de webshop van B.Extra het ideale kanaal geworden voor de doelgroep om de kwalitatieve sportshorts aan te kunnen schaffen. Uiteraard hebben wij de vertaalslag gemaakt naar responsive zodat ook via een smartphone de producten eenvoudig besteld kunnen worden.

Ook een webshop laten maken?

Wilt u ook uw prachtige producten online vermarkten middels een webshop? Vraag dan geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan of neem contact met ons op voor meer informatie!

Neem contact met ons op

Bezoek de website

Geert van Kuyck • Chief Commercial Officer Riscure

We zijn erg tevreden over de implementatie van onze online quotation e-shop die ons in staat
stelt onze wereldwijde resellers productiever te laten verkopen. Het team heeft met korte
doorlooptijd een degelijke oplossing neergezet, die past bij ons type business… en dat op de
koop toe binnen een attractief budget. Prima samenwerking in een prettige sfeer. Heel wat
anders dan de grote en kostelijke IT trajecten die tot weinig leiden.

Copyright© Onetoweb 2024 | Alle rechten voorbehouden