Een webwinkel starten? Schakel experts in op het gebied van webshop development!

Wilt u een nieuwe webshop starten, deze laten bouwen in een veilig systeem en die ook gebruiksvriendelijk is? Heeft u een bestaande webwinkel en wilt u hier graag mee groeien op het gebied van conversie, omzet of afzetmarkt? Schakel dan Onetoweb in, met experts op het gebied van webshop development!

Wat wij kunnen

Onze professionals hebben alle kennis in huis voor de realisatie van webshops en webwinkelapplicaties. Deze shops realiseren wij in onze eigen ontwikkelde platformen Onetoshop en XELshop. Hierbij houden wij altijd rekening met uw budget en wensen en gebruiken hierbij de laatste technieken.

Tijdens het bouwen van uw webwinkel houden wij niet alleen rekening met de actuele standaarden en technieken. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat het systeem gebruiksvriendelijk is. U dient immers zelf, of uw medewerkers, met het platform te kunnen werken.

Onze webshop platformen

Zoals eerder gezegd hanteren wij twee platformen waarin de webshops worden ontwikkeld, te weten Onetoshop en XELshop.
Het onderscheid wordt hierbij gemaakt door middel van uw doelgroep. Richt u zich als ondernemer voornamelijk op de consumentenmarkt (B2C) met een relatief klein assortiment? Dan adviseren wij u gebruik te maken van Onetoshop.

Heeft u een groothandel en verkoopt u voornamelijk aan de zakelijke markt? Dan is wellicht XELshop het geschikte webshop platform.

Ook het online vermarkten van uw webshop of het vindbaar maken van uw producten kan tot de mogelijkheden behoren!

Wat SEO voor uw bedrijf of product kan doen...

Onetoshop

Onetoshop staat bekend als een gebruiksvriendelijke webwinkel platform. Door de implementatie van diverse Powertools wordt het beheer van uw webwinkel zo eenvoudig mogelijk gemaakt. U kunt;

  • Op een gemakkelijke manier artikelen importeren, exporteren en bewerken
  • Uw klantgegevens inzien
  • Uw administratie bijhouden
  • Uw webshop customizen naar uw wensen

Onetoshop is zeer geschikt voor B2C en vanwege de goedkope abonnementsvorm (v.a. €14,99 per maand) zeer geschikt voor startende webshophouders.

XELshop

XELshop is een alles-in-één webshop platform speciaal ontwikkeld voor groothandels, B2B en B2C. XELshop staat voor optimaal gebruiksgemak en uitgekiende functionaliteiten. Bovendien zorgt XELshop voor een nog groter bereik van uw producten en diensten waardoor het onder andere meer omzet genereert.

Door het optimale gebruiksgemak van XELshop bespaart u veel tijd. De flexibiliteit van XELshop zorgt ervoor dat u uw producten en diensten op maat aan kunt bieden. XELshop is bovendien te koppelen aan uw bestaande systemen zoals een ERP- of een financieel pakket.

Webshops met service

Onetoweb hecht ontzettend veel waarde aan persoonlijk contact waarbij onze e-commerce professionals klaar staan om, samen met u, al uw online vraagstukken op te lossen. Bovendien vergt aansluiting bij ons platform geen grote eenmalige investering. XELshop en Onetoshop kunt u afnemen middels een maandelijks abonnement.

Meer weten over webshop development mogelijkheden?

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Simon • eigenaar, S I M O N interieur

Via via zijn we terecht gekomen bij Onetoweb. Zij hebben een vertaling gemaakt van een
impressie naar een functionerende website en daarbij goed meegedacht waarin zij ons konden
ontzorgen om de website tot een succes te maken.

Copyright© Onetoweb 2024 | Alle rechten voorbehouden