Webshop development

De professionals van Onetoweb zijn experts in webshop development. Onze dochter ondernemingen Onetoshop en XELshop zijn complete webshop platformen met uiteenlopende standaard functionaliteiten, die in alle gebruiksgemakken voorzien.

Onetoshop

Onetoshop staat bekend als het gebruiksvriendelijke webwinkel platform. Door de implementatie van diverse Powertools wordt het beheer van uw webwinkel zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. U kunt op een simpele manier artikelen exporteren, importeren en bewerken, uw klantgegevens inzien, uw administratie bijhouden en uw webshop customizen naar uw wensen. Onetoshop is zeer geschikt voor B2C verkoop en is, vanwege de goedkope abonnementsvorm (v.a. €14,99 per maand) zeer geschikt voor startende webshophouders.

XELshop

XELshop is een alles-in-één webshop platform, speciaal voor groothandels, B2B en B2C. XELshop staat voor optimaal gebruiksgemak en uitgekiende functionaliteit. Bovendien zorgt XELshop voor een nog groter bereik van uw producten en diensten en dat genereert ongetwijfeld meer klanten. Door het optimale gebruiksgemak van XELshop bespaart u veel tijd. De flexibiliteit van XELshop zorgt ervoor dat u uw producten en diensten op maat aan kunt bieden. XELshop is bovendien te koppelen aan uw bestaande systemen, zoals een ERP- of een financieel pakket.

Webshops met service

Zowel XELshop als Onetoshop hechten aan persoonlijk contact en onze e-commerce professionals staan klaar om - samen met u – al uw online vraagstukken op te lossen. Bovendien vergt aansluiting bij ons platform geen grote eenmalige investering, want XELshop en Onetoshop werken met maandelijks bedragen in abonnementsvorm.

Bianca Levering • Evolution Motorsport

De duidelijkheid waarmee Onetoweb offreerde zonder inside termen, zonder prijsmodulen met vage rekensommen waarin tijd een grote variabele was, overtuigde ook. Onetoweb bood een goed & bondig plan met een duidelijke prijsindicatie.

Een brei van termen & astronomische bedragen met ondoorzichtige calculaties doet een leek soms duizelen en angstig besluiten dan maar de huidige site te updaten in plaats van voor nieuw gaan. Onetoweb bood ons helderheid.

Copyright© Onetoweb 2019 | Alle rechten voorbehouden

Vormgeving, puur!fct