Hosting, domeinnamen en SSL-certificaten

Bij ons kunt u terecht voor alles op gebied van hosting en aan hosting gerelateerde zaken zoals e-mail, SSL-certificaten, domeinnaam registratie en het verhuizen hiervan. Bij ons heeft u een ruime keuze uit domeinnamen en domeinextensies. Wij beschikken over onze eigen serverruimte en kunnen u hierdoor altijd een hostingpakket op maat aanbieden dat flexibel en schaalbaar is. U heeft daardoor altijd de hosting oplossing die bij u past en u betaalt dus nooit teveel.

De voordelen van Managed Hosting

Indien u de hosting liever uit handen geeft, kunt u ook kiezen om uw hosting door ons te laten beheren (Managed Hosting). U heeft dan geen omkijken meer naar updates en back-ups. Zo kunt u zich focussen op uw onderneming. Door ons uiterst stabiel en betrouwbare netwerk garanderen wij een uptime van 99.9%, zodat uw online media maximaal bereikbaar is en uw bezoekers niet lang hoeven te wachten op uw online content.

Uw hosting gratis verhuist

Bij het rechtstreeks ontwikkelen van een webapplicatie door Onetoweb regelen wij de verhuizing voor u! Ook kunnen wij u helpen met het verhuizen van domeinnamen bij webdevelopment en redesign projecten. Wij hanteren voordelige tarieven voor maatwerk oplossingen en kijken graag met u naar uw mogelijkheden.

Olaf Heinen • Owner Franck Food

Voor onze nieuwe retailformule Franck zochten wij een website oplossing die de sfeer van een
social media platform had. Een website met interactie, de mogelijkheid voor blogs en uiteraard
zodanig ingericht dat hij zowel op telefoon, tablet als pc optimaal functioneert. Daarnaast was
belangrijk dat we ‘ontzorgd’ werden. Wij willen ons kunnen focussen op ons eigen bedrijf, niet
op het technisch in de lucht houden van de website. Onetoweb ontwikkelde een prachtig
veelzijdige en eigentijdse website die wij zelf, relatief simpel, kunnen voorzien van content.

Copyright© Onetoweb 2020 | Alle rechten voorbehouden