Webdevelopment Zwolle

Bent u op zoek naar webdevelopment in Zwolle? Onetoweb is gespecialiseerd in webdevelopment met specifieke focus op front-end, back-end, systemen koppelen (API) en applicatieontwikkeling. Wij helpen u graag uw onderneming online naar een hoger niveau te brengen en omzet te genereren.

U vindt ons kantoor in Kampen, nabij Zwolle.

Wat wij doen op het gebied van front-end development

Wanneer we spreken over front-end of front-end development dan wordt het visuele gedeelte van een website werkend gemaakt. Bijvoorbeeld een menu button wordt aanklikbaar en er opent een nieuwe pagina of bij een hover verandert de kleur van een link van lichtgrijs naar donkerblauw. Kort uitgelegd wordt een statisch ontwerp functioneel en werkbaar.

Wat wij doen op het gebied van back-end development

Een back-end developer programmeert een applicatie of functionaliteit, bijvoorbeeld een bestelformulier in een webshop. Deze functionaliteit wordt geplaatst op een server waarna de applicatie beschikbaar is. Enkele programmeertalen en databases waarmee een back-end developer van Onetoweb werkt zijn;

  • Symfony 2 / 3 / 4
  • MySQL / MariaDB
  • MongoDB
  • NodeJS

Systemen koppelen en applicatieontwikkeling

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en standaarden om applicaties te ontwikkelen die onder andere goed worden getoond op verschillende apparaten zoals desktops en smartphones. Daarnaast houden wij er rekening mee dat deze applicaties ook goed geïndexeerd kunnen worden door zoekmachines zoals Google en bovendien gebruiksvriendelijk zijn. 

Hét webdevelopment team van Zwolle en omgeving

Doordat wij gevestigd zijn in Kampen kunnen wij klanten bedienen in uiteenlopende regio’s binnen Nederland. Ons webdevelopment team maakt ook websites, webwinkels en diverse applicaties voor opdrachtgevers in Zwolle en omgeving.

Wilt u weten wat Onetoweb voor u kan betekenen op het gebied van webdevelopment of applicatieontwikkeling?
Bekijk dan onze portfolio of neem contact met ons op! Graag nemen wij in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden met u door!

Bianca Levering • Evolution Motorsport

De duidelijkheid waarmee Onetoweb offreerde zonder inside termen, zonder prijsmodulen met vage rekensommen waarin tijd een grote variabele was, overtuigde ook. Onetoweb bood een goed & bondig plan met een duidelijke prijsindicatie.

Een brei van termen & astronomische bedragen met ondoorzichtige calculaties doet een leek soms duizelen en angstig besluiten dan maar de huidige site te updaten in plaats van voor nieuw gaan. Onetoweb bood ons helderheid.

Copyright© Onetoweb 2020 | Alle rechten voorbehouden