Harmsen Schaftwagens

Een schaftwagen, lunchkeet, kantoorunit of sanitairwagen op maat laten maken kan door Harmsen Schaftwagens, onderdeel van de Harmsen Groep. Elke schaftwagen of bijzondere unit kan middels de nieuwe website volledig naar wens worden samengesteld. Maatwerk is de standaard want gebruik en diverse functionaliteiten is niet bij iedere schaftwagen of bouwkeet gelijk.

Op maat gemaakt offertesysteem

De schaftwagens, units en bouwketen worden geproduceerd in de eigen werkplaats van Harmsen Schaftwagens in Lemelerveld. Middels het op maat gemaakte offertesysteem, die wij hebben ontwikkeld in de nieuwe website, kan de klant geheel naar eigen wens een aanvraag indienen. Zo kan er gekozen worden uit een aantal basisuitvoeringen in verschillende formaten eventueel met berging en een toilet. Vervolgens kiest men het type onderstel (as) welke ook uitgebreid kan worden met een reservewiel en disselslot. De afwerking van het interieur van vloer tot tafel, stoel en banken en zelfs hangkasten en zeepdispencers behoort tot de mogelijkheden van het offertesysteem!

Daarnaast kan zelfs het exterieur volledig naar wens geconfigureerd worden. Denk hierbij aan zonnepanelen, een ladderimperiaal tot aan de kleur van de schaftkeet of unit in veel gangbare RAL-kleuren.

Extra bijzonder aan het offertesysteem is dat er aan de rechterzijde ten tijde van het configureren de schaftkeet op maat getoond wordt zoals deze eruit kan komen te zien. Hierdoor krijgt de klant een goede indruk waarvoor de offerteaanvraag ingediend wordt!

Applicatie op maat?

Wilt u ook een bijzondere applicatie of offertesysteem op maat laten maken? Wij informeren u geheel vrijblijvend graag over de vele mogelijkheden!

Neem contact met ons op

Bezoek de website

XELshop

Bianca Levering • Evolution Motorsport

De duidelijkheid waarmee Onetoweb offreerde zonder inside termen, zonder prijsmodulen met vage rekensommen waarin tijd een grote variabele was, overtuigde ook. Onetoweb bood een goed & bondig plan met een duidelijke prijsindicatie.

Een brei van termen & astronomische bedragen met ondoorzichtige calculaties doet een leek soms duizelen en angstig besluiten dan maar de huidige site te updaten in plaats van voor nieuw gaan. Onetoweb bood ons helderheid.

Copyright© Onetoweb 2024 | Alle rechten voorbehouden