Academy4Learning

Academy4Learning biedt ondersteuning aan leraren in onder ander het primair onderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs. Door middel van het inventariseren van de scholingsbehoefte wordt er vervolgens een plan opgesteld met trainingsonderdelen en/of een op maat gemaakt ontwikkeltraject ter bevordering van de digitale geletterdheid, didactiek en pedagogiek.

Samenwerking met partners

Vanuit ons netwerk werden wij benaderd om een voorstel uit te brengen voor het maken van een website voor Academy4Learning. In samenwerking met onder andere d-etail hebben wij de gehele website mogen realiseren in WordPress met als basis onder andere Bootstrap 4. Bootstrap 4 is een framework voor CSS waarbij er in de basis al diverse functionaliteiten zijn gestandaardiseerd om het responsive maken van een website te vereenvoudigen.

Meer dan een WordPress website

Niet alleen hebben wij de website mogen bouwen in WordPress. Ook diverse op maat gemaakte functionaliteiten en eigenschappen hebben wij mogen verzorgen zoals een overzicht van alle E-learnings en het aanbod in verschillende trainingen en een koppeling met een nieuwsbriefmodule.

Ook geïnteresseerd in een nieuwe website?

Bent u ook op zoek naar een partij die een professionele website voor uw onderneming kan bouwen in WordPress? Denk dan eens aan Onetoweb! Voor een impressie van onze klanten en opgeleverde projecten kunt u een onze portfolio raadplegen.

Uiteraard is het ook mogelijk om contact met ons op te nemen voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek.

Bezoek de website

Geert van Kuyck • Chief Commercial Officer Riscure

We zijn erg tevreden over de implementatie van onze online quotation e-shop die ons in staat
stelt onze wereldwijde resellers productiever te laten verkopen. Het team heeft met korte
doorlooptijd een degelijke oplossing neergezet, die past bij ons type business… en dat op de
koop toe binnen een attractief budget. Prima samenwerking in een prettige sfeer. Heel wat
anders dan de grote en kostelijke IT trajecten die tot weinig leiden.

Copyright© Onetoweb 2024 | Alle rechten voorbehouden