HOSTING, E-MAIL, DOMEINNAMEN EN SSL CERTIFICATEN

Bij ons kunt u terecht voor alles op gebied van hosting en aan hosting gerelateerde zaken zoals e-mail, domeinnaam registratie, het verhuizen hiervan en SSL certificaten. Bij ons heeft u een ruime keuze uit domeinnamen en domein extensies.

Wij beschikken over onze eigen server ruimte en kunnen u hierdoor altijd een hosting pakket op maat aanbieden dat flexibel en schaalbaar is. U heeft daardoor altijd de hosting oplossing die bij u past en betaald nooit te veel. Indien u de hosting liever uit handen geeft, kunt u ook kiezen om uw hosting door ons te laten beheren (managed hosting). U heeft dan geen omkijken meer naar updates en back-ups. Zo kunt u zich focussen op uw onderneming. Wij garanderen een 99.9% uptime, zodat uw online media maximaal bereikbaar is en uw bezoekers niet lang hoeven te wachten op uw online content door ons uiterst stabiel en betrouwbare netwerk.

Bij het rechtstreeks ontwikkelen van een web-applicatie door Onetoweb krijgt u het eerste jaar gratis hosting! Ook kunnen wij u helpen met het verhuizen van domeinnamen bij webdevelopment en redesign projecten.

Wij hanteren voordelige tarieven voor maatwerk oplossingen en kijken graag met u naar uw mogelijkheden.

WAT ANDEREN ZEGGEN

Onetoweb B.V.

 Industrieweg 23
   8263AB, Kampen
 038 711 03 08
   KVK 61112038

 info@onetoweb.nl