CONTACT

Contact

Met welk vervoersmiddel u ook komt, u komt altijd bij ons terecht. We zitten gevestigd aan het begin van het Industrieterrein van Kampen, vlakbij de binnenstad van deze prachtige Hanzestad

Met de auto:
Neem vanaf de N50 de afslag Kampen Noord (N307). Neem op de Flevoweg vervolgens de eerste afslag naar links (bij de Shell en McDonalds), op de rotonde de eerste afslag (rechts) en direct daarna rechts de Constructieweg op. Aan het einde van deze weg (met de bocht mee) naar links de Nijverheidsstraat in. Deze uitrijden tot de stoplichten. Recht oversteken de Kievitstraat in, deze door een kruising volgen tot een T-splitsing met de Industrieweg. Links afslaan. Aan uw rechterhand bevindt zich ons pand. Welkom.

Met openbaar vervoer:
Neem de trein vanuit Zwolle richting Kampen. Neem vanaf Kampen Centraal Station de Stadsbus lijn 11 naar de Colijnlaan. Loop het laatste gedeelte via de Schaepmanlaan, de Thorbeckelaan, de Ooievaarstraat en de Kievitstraat naar de Industrieweg. Of neem (alleen tijdens de spits) vanaf Kampen Centraal Station de Stadsbus lijn 10, deze rijdt wel over het Industrieterrein. Welkom.

Met de fiets vanaf het Centraal Station Kampen:
Steek vanaf het Stationsplein recht de kruising en de Stadsbrug over. Ga direct na de brug naar rechts de IJsselkade op, rijdt deze helemaal uit, met de bocht mee naar links (de Buitenkade op). Ga op de kruising rechtsaf de Noordweg op en volg deze een tijdje tot aan een wat grotere kruising (met tegenover u de fietswinkel Minnema). Ga hier rechtsaf de Beltweg op. Ga met de bocht mee naar links het Industrieterrein op. Aan uw rechterhand bevindt zich ons pand. Welkom.

contactformulier

WAT ANDEREN ZEGGEN

Onetoweb B.V.

 Industrieweg 23
   8263AB, Kampen
 038 711 03 08
   KVK 61112038

 info@onetoweb.nl