Onderhoud webapplicaties

Het internet klimaat verandert snel. Technieken zijn nog volop in ontwikkeling en worden continue verbeterd. Om uw webapplicaties maximaal en effectief operationeel te houden is het belangrijk dat deze applicaties met de nieuwe ontwikkelingen meegaan en u regelmatig onderhoud laat plegen.

Uw website altijd up-to-date

Onetoweb helpt u graag met het verbeteren (optimaliseren) en ‘up-to-date’ houden van uw webapplicaties. Met de komst van nieuwe technieken veranderen de mogelijkheden van websites en zal uw website ook op de nieuwste mobiele apparaten afgestemd moeten worden. De professionals van Onetoweb zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen u altijd adviseren over het eventueel doorvoeren van veranderingen. Ook het periodiek onderhoud dat noodzakelijk is door deze veranderingen, voeren wij graag voor u uit.

De voordelen van onze onderhoudscontracten

Naast onderhoud op basis van uurtarief kunt u ook bij ons terecht voor onderhoudscontracten en strippenkaarten. Zo is er altijd een oplossing te vinden die past binnen uw budget. Wanneer u een onderhoudscontract afsluit voor een bepaalde tijd, zal Onetoweb uw website automatisch updaten en optimaal beschikbaar maken voor de nieuwste mobiele apparaten. Bij het vooraf inkopen van uren voor onderhoud rekenen wij een korting op basis van de totaal afgenomen tijd.

Olaf Heinen • Owner Franck Food

Voor onze nieuwe retailformule Franck zochten wij een website oplossing die de sfeer van een
social media platform had. Een website met interactie, de mogelijkheid voor blogs en uiteraard
zodanig ingericht dat hij zowel op telefoon, tablet als pc optimaal functioneert. Daarnaast was
belangrijk dat we ‘ontzorgd’ werden. Wij willen ons kunnen focussen op ons eigen bedrijf, niet
op het technisch in de lucht houden van de website. Onetoweb ontwikkelde een prachtig
veelzijdige en eigentijdse website die wij zelf, relatief simpel, kunnen voorzien van content.

Copyright© Onetoweb 2020 | Alle rechten voorbehouden